Thursday, November 17, 2011

Makan-Makan Di Pohon Mas, HEP

Salam n Selamat Sejahtera

Lama x post pape, memang tak ada idea sebab minggu ni aku sentiasa ZZZzzz
Harini saja, aku tidur dari lepas asar sampai maghrib
Tu pun malas-malas nak bangun

Minggu ni sangat rileks sebab lecture tak ada, suma ada tugasan luar
Tapi assignment memang berlambak-lambak
Aduhai

Harini aku pergi CAIS, ada discussion untuk siapkan kerja coral reef ecology
Benci betul kena baca journal-journal
Tapi, terima kasih banyak-banyak kat Dr. Rohana
Dialah yang banyak tolong cara nak baca jurnal supaya paham
Betul la kata orang, Cikgu yang garang ni la yang banyak bantu Pelajar dia.. kan3..

tunggu geng-geng nak gi makan 
library yang terbesAR di Asia Tenggara

ice lemon tea & bandung cincau spesial

chicken porridge
Ha! Kat Pohon Mas tengah buat promosi jualan murah untuk bubur ayam dia
Minggu ni saja bubur ayam dia RM1.99, harga biasa RM2.50
So, kalau rasa-rasa teringin nak save duit
Makan la kat sana yer.. =)

p/s : satu lagi pesanan, KEPADA semua warga-warga UNIMAS, pakailah kad matrik anda atau anda akan disaman sebanyak RM10! fuh!, 10 hinggit tu dua hari makan tuh..

No comments:

Post a Comment

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com