Sunday, November 06, 2011

Selamat Hari Raya Aidiladha

Salam n Salam Sejahtera..

Alhamdulillah, minggu yang memenatkan sudah habis..
Bukannya apa, minggu lepas sahaja exam mid term direct terus dari isnin-jumaat..
Rabu sahaja free..
Sampai baris pagi hari rabu pun aku nak tumbang..
Akibat tidur tak cukup & tak makan..

Di sini, awal-awal pagi ini..
Aku hendak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua umat Islam di seluruh dunia!

my home
Sangat-sangat rindu kampung or rumah..
Sudah masuk 2 tahun tak balik raya haji..
Sambut di UNIMAS sahaja..
Aduhai..
Kese'kema'annya ayat-ayat aku di sini..
Pelik pula rasanya..

Jealousnya dengan kawan-kawan yang balik kampung..
Rasanya semester ini memang aku tak akan balik semenanjung..
Sebabnya cuti semester yang panjang, aku ada latihan kem tahunan..
Balance cuti dalam seminggu sahaja..

Tapi kalau hati tu, nak balik!
Mesti sampai jugak!

=)

No comments:

Post a Comment

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com