Friday, December 16, 2011

LATIHAN TEMPATAN

Salam N Salam Sejahtera

Akhirnya malam ini aku rasa sangat-sangat tenang+rileks. Sebab? Latihan tempatan PALAPES sudah habis. Kalau tidak, mesti malam ini, aku sibuk iron baju kawad, kiwi kasut, memang well-prepared lah untuk latihan. Minggu lepas punya latihan terakhir memang sangat penat+syok. Peringkat intermediate kena buat model+baca perintah.
  • Tugasan : membuat model dan membaca perintah
  • Lokasi : hutan sebelah padang kawad (kawasan rentas halangan)
  • Golongan terlibat : senior & intermediate

Sabtu, 10 Dec.
gaya sentiasa lebih


pembesaran model sektor
rahul syah@syahid bersungguh-sungguh membuat teks bacaan perintah
lokasi


geng-geng pembaca perintah, 4 orang dari kanan..
chang, kak hajar, qie dengan rahul
Agak tidak selesa sebab kami semua pakai baju kawad untuk buat kerja. Baju ni agak ketat dan rimas sangat-sangat. 

Ahad, 11 Dec.
model serang hendap
pembesaran serang hendap


chang


rahul syah
qie

kemas-kemas
Agak menarik untuk sesi baca perintah hari kedua. Lagipun, semalam blur-blur lagi. Hari kedua sudah pro. Sangat lenguh kaki tunggu baca printah ni habis. Sabo sajalah. Lepas lunch, kami semua buat praktikal serang hendap pulak.

ikat tali perhubungan










serang hendap formation..



ALAMAK! Kena denda..hehe..musuh berjaya masuk!
Petang, geng-geng lelaki main bola sepak lawan pasukan jurulatih. Mestilah kami yang menang! Kan geng-geng mantap. Tapi, hujan lebat gila petang tu.

Emm, best sesangat bila dah habis. Tapi, bila tengok bilik...baju?? BERLAMBAK2 kena basuh. Aduhai, berlumpur lagi. Sabar sajalah. Dobi? Malasss, buang duit jer.. 

To all my squad, good luck untuk final exam next month k!


No comments:

Post a Comment

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com