Friday, December 23, 2011

PRESENTATION CORAL REEF ECOLOGY

Salam n Selamat Sejahtera

19 Dec.
Inilah presentation terakhir untuk semester 3 ni. Alhamdulillah, akhirnya siap juga poster dan model coral. Aduhai, berhempas pulas baca 1 jurnal yang agak pening. Biasalah, student mana yang suka baca jurnal yang panjang berjela-jela. Dalam English pulak, tapi kan kalau dalam bahasa melayu lagi tak faham. Upss, bukan nak condemn bahasa sendiri, sebab pembelajaran semua dalam English..

Presentation ni agak special, kami perlu present dekat lobi fakulti. So, mana-mana lecturer yang mai atau student yang singgah tanya, kena la jawab. Ala-ala conference gitu. Hehehe..

poster group 4
p/s : kitowangnyer

model 










coral reef yang paling cantik kan?

group kami


mike tekun bagi penerangan
Lastly, rasa sangat-sangat happy bila dah habis. Poster kami bagi kat lecturer, Dr. Aazani, model pun simpan dekat fakulti. Rasa lega bila presentation ni berjaya n dah habis! Fuhh!! Berpenat lelah kot buat benda ni. Semuanya sebab last-last minute. Salah kami jugak. Alhamdulillah semua sudah berjaya..

Thanks to all my group members : Geraldine, Mike, Anisah, Aimi, n Farahin.
Love u all!!

No comments:

Post a Comment

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com