Sunday, January 08, 2012

Penang International Airport - renovate?

Salam n Salam Sejahtera

Aku dah sampai Sarawak semalam pagi..
Pukul 5am aku sudah bertolak ke Bayan Lepas, Penang. Flight aku pukul 7am. Agak kalut bila aku sampai sebab Airasia punya kaunter tidak dibuka sebab ada masalah teknikal kot. Nasib baik aku sudah online check-in. Luggage pun tak ada, terus masuk check-in sahaja. Tapi kan, sampai-sampai sana, aku agak blur sebab pintu departure sudah berpindah. Huhuhu, nasub baik ada petunjuk. Bila lah agaknya airport ni nak siap. Blur sangat-sangat sudah.


Gate aku B5, blur jugak bila masuk dalam. Tempat duduk pun tak banyak lagi, memang aku bertinggung sajalah. Bagi peluang dekat orang tua, ibu mengandung untuk duduk.


Satu sahaja yang aku respect, sepanjang aku naik flight, tak pernah dia delay. Airasia, memang aku respect! Sampai kat airport kuching pukul 9am. Alhamdulillah, tiba-tiba rasa stress pulak! Exam!!!!! AROUND DA CORNER!!

1 comment:

  1. WAHHH .. tak pernah delay ea?? bgus lah air asia ni .. tapi bulan depan sy nak pegy naik flight ke penang .. cuak pun ada.. thanks bg petunjuk gambar ea dear...hahah :)

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com