Monday, January 02, 2012

TAHUN 2012

Salam n Salam Sejahtera

Oho, dah seminggu aku di rumah. Makin takut dengan final exam yang around da corner saja. Harini dah 2 JAN 2012, dah masuk tahun baru. Umur pun sudah meningkat. Alah, apa yang ada dengan nombor. Hidup kita perlu sentiasa muda belia, baru la tiada kedut. Hehe..

Mak aku dengan rajinnya buat bubuq kacang. Pernah makan dak? Mak aku panggil ni bubur kacang, tempat lain tak tau la. Sangat sedap dan mengenyangkan, sesuai untuk orang yang nak study. Yela, nak makan nasi malas, makan benda macam ni cepat je masuk mulut, tangan pun tak kotor. Sedap pun sedap! Mak buat apa semua sedap kan, teringat pula kat housemate aku di UNIMAS tu, makan apalah agaknya.

bubur kacang
dottie
Tiap-tiap kali kalau aku study tak tutup pintu, mummy dottie ni selalu menyibuk wat spot-check bilik. Sibuk ja. Tapi baguih jugak, kucing ni sebenaqnya terapi, tengah-tengah aku stress, ada ja dok gesel-gesel paha aku. Dottie ni manja kalau dia sendiri yang mai kat kita, kalau kita yang excited pi peluk dia, dia sombong. Pelik betoi kucing zaman sekarang. Agaknya dia tau semua sayang dia, sebab tu dia eksyen. Kihkihkih..
Dottie, dottie..

biskut
Best fren budak-budak yang study, biskut kering. Confirm, cepat disediakan, koyak, dan makan. Kepada kengkawan di UNIMAS, good luck untuk final exam yang akan bermula esok! Chayok2!! Semoga kita semua dapat buat yang terbaik supaya tak kena repeat paper, paham-paham sajalah UNIMAS kalau dapat C- pun kena repeat.. =)

2 comments:

  1. dy msok bilik sbb blik tuan dy semak penyamun.~

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com