Tuesday, February 14, 2012

aNNUAL camp PALAPES udaRA : pertandingan kawad kaki

As Salam n Salam Sejahtera

Minggu pertama kem tahunan, ada pertandingan kawad kaki. Gilo! Memang hitamlah jawabnya. Kami awai-awai lagi dibahagikan 4 kumpulan. Alpha, Bravo, Charlie n Delta. Koperal yang bahagikan semua. Aku dapat Delta.




Cuba cari aku, agak-agak jumpa tak? Delta tengah buat last training untuk lawan..Cewahh..
Ehem-ehem, kan dah kena skuad jump..hadoihhh..
Tuan Tollence tengah mula bagi "kata-kata semangat"..
"markah bawah 70..ada hadiahnya..=__+..
Alpha
Bravo
Charlie
Delta
Dari barisan depan, kanan ke kiri : Bery, Kak Husna, aku, Jepp, Puan Jess, Kak Yatie n Anipp
Squad leader : Puan Aina

Check! Check! Jangan x check!
Juri-jurinya...
Keputusan kawad kaki :
1st = Bravo
2nd = Alpha
3rd = Delta
4th = Charlie

Alhamdulillah la jugak, walaupun sebenarnya ada udang di sebalik mee goreng di situ. Tapi tak mengapa, Delta cool jerr..Delta tak kesah..ceewah. Asalkan kami sudah buat yang terbaik!!

3 comments:

  1. kalau ada masalah mata rabun boleh join ke? hukhuk

    ReplyDelete
  2. kalau ada masalah mata rabun boleh join ke? mcm best je.. hukhuk

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com