Thursday, February 16, 2012

sHOpping BaucER bUKU 1MALAYSIA

As salam n Salam sejahtera

Harini sewa keta pi kedai buku untuk tebus Baucer 1 Malaysia.


Destinasi yang pertama, Popular dekat Boulevard. Tempat kedua, MPH Bookstore dekat The Spring. Dekat Popular ni banyak alat-alat tulis, tapi buku dia tak banyak pilihan. Lagipun, masa aku pi sana, pekerja dia dok busy susun barang-barang. Susah jugak nak mencelah-celah. Agak ramai jugak customer dia hari ni. Pastu tengok ada sale seluar jeans pulak. Hadoih, nasib baik elaun tak masuk lagi. Manakan taknya, seluar jeans dengan baju-baju berjenama dalam RM10-RM13. Giloo!!


Yea! Nik belanja aiq ais lemon tea..
Tokiwado? 1st time aku dengaq 
Yang penting kedai berjenama kat belakang nuh!
Punya nak terkucil lepas semayang asaq, lepaih dapat pi melepas, waktu nak turun ghupa-ghupanya ada 'art exhibition'. Tengok-tengok sikit apa ada sana.




Laa, budak unimas ghupanya. Bangga!!




Penat shopping, dah pukui 7.30pm. Apa-apa pun, pi semayang maghrib dulu. Perut berkeroncong minta diisi. Lapaq..lapaq..

Nasi baba sweet sauce chicken

Nasi arab




Erkk!! Alhamdulillah, kenyang..
Dah nak balik sudah, hujan. Tapi tak lebat sangat dah..

Dari kanan ke kiri : Kak Sikin, Nik, Kak Tasha, Fana n Kak Hajar

Balik Kolej Kenanga, sampai dalam pukui 9.30pm. Masa untuk check semua barang-barang yang dibeli..

Baucer RM150 beli barang-barang nie..
Ni aksesori gadget yang comei untuk..
Ikat wayar..hehehe..

Tengok, kak Tasha dapat 20 sen baru!

No comments:

Post a Comment

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com