Friday, March 16, 2012

SEAWEED VS SEAGRASS

Apa agaknya kena mengena antara dua ni agak-agaknya. Rumpai laut dengan rumput laut?? Tak samakah??

seaweed yang menjadi kegilaan di kalangan budak-budak akuatik..
p/s : bukan nak buat kajian, nak masukkan dalam pewot..
Ada banyak perisa, pilih-pilih dekat koperasi Kolej Sakura~
Ok, ni pasai seaweed. Sekarang ni pensyarah akuatik dah mula keluarkan tajuk FINAL YEAR PROJECT aka Projek Akhir Tahun aka FYP. Kebanyakan tajuk ada kena mengena dengan seagrass. Pehh, memang gila, semua pi serbu!! Aku saja yang blur-blur nak buat apa + nak pilih apa (=____+)
Akhirnya, tiba-tiba rasa nak cuba risik-risik Prof. Dr. Othman Bojo. Walaupun aku sendiri pun tak kenai dia sebab tak pernah mengajaq aku lagi. Appointment dah buat, redah saja jumpa. Alhamdulillah, lecturernya baik la jugak. Dia memang tak keluarkan tajuk sebab dia memang tak buat tajuk pun. Jadi, aku sendirilah yang kena pikiaq nak buat apa pasal..

Tempat : MANGROVE aka hutan paya bakau
1. crab
2. polychaeta
3. tide pool
4. algae at nematophore
5. fish that can climb on the tree (so cluelessssss....)

Kesimpulannya, aku pun tak tau nak buat apa..
"Tuhan, tolong berikan aku idea...
Untuk buat tajuk fyp...
Kerna ku tak sanggup, kerna ku tak mampu..
Untuk berfikir lagi nak buat APA!!!!"

Cewah, ternyanyi lagu Ombak Rindu pulak, eiyekk! Benci + menyampah aku dengaq lagu tu. Aduhai, tak ada idea langsunglah!

No comments:

Post a Comment

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com