Tuesday, June 26, 2012

Latihan Industri di USM

Pada 25 Jun, aku selamat mendaftarkan diri sebagai pelajar praktikal di School of Biological Sciences, Universiti Sains Malaysia.



Supervisor aku di bawah pensyarah 'aquatic botany', Prof. Mashhor Mansur.

Lab 237, tempat Prof duduk. Aku pun dok dalam ni ja.
Hari pertama, kena pikiaq mini research yang nak buat sepanjang praktikal. Lepas tu, kena menguruskan penginapan pulak.

Ni pejabat Tekun hostel.
Aku dapat Saujana, Is Tekun. Geng-geng praktikal dari 'plant science' duduk satu bilik. Untunglah, aku yang terpisah duduk bangunan lain. Huhuhu. 

Bayaran hostel kena bayar di Pejabat Bendahari USM, RM228.
Selesai urusan, cabutlah balik!

3 comments:

  1. Salam. maafla mengganggu yer. sy sedang mncari tempat ntuk prektikel bahgian HR di USM. and tetibe trmasuk dlm ni pulak. mcm mane awk bole dpt prektikel kat USM? How how? sekian~~~

    ReplyDelete
  2. salam, x mengganggu pun. emm, saya prktikal dkt sni, fkulti saya di unimas yg uruskan semuanya. apa kata awak call usm sendiri, cuba tanya. sebab saya prktikal bawah fakulti. jadi, sya cuma berhubung dgan fakulti usm saja..

    ReplyDelete
  3. hai..tengah google2 tempat LI tetiba jumpa blog ni. sy student aquatic unimas jgk..huhu..nk tnyalah masa LI kat situ buat apa ye?

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com