Monday, August 27, 2012

Ubat Time!

 
 
Kalau sudah sakit, tak sembuh-sembuh, berayalah anda ke Klinik atau Hospital. Memandangkan sekarang ni kan sudah wujudnya Klinik 1Malaysia! Tak perlulah mengeluarkan belanja lebih untuk pemeriksaan kesihatan + ubat-ubatan. 
 
LOKASI : KLINIK 1MALAYSIA, 
No. 208, Rumah Kedai,
Jln Kota Kenari 3,
Kota Kenari,
Kulim, Kedah.
 
Jumpalah Doktor yang kenai kakak aku. Mak aku selalu buat pemeriksaan kesihatan dekat sini. Bukannya check aku sangat pun, banyak bersembang je. Adoi, Doc! Dah la susah nak cakap, asyik batuk-batuk je.
Sebelum balik, singgah 1 kampung depan Kolej Mara Kulim, rumah kawan kakak aku. Dia buat bihun sup. Sedapnya, balun saja, bihun sup ja kan. Sup kan bagus untuk orang demam.
Bihun sup dengan daging yang empuk!
Kolej Mara Kulim..teringat pulak seseorang tu pernah study kat sini..


Tak sure eksiden atau tayar pancit belakang tu..? Tempa kejadian, simpang ke Wah Seah+Shell..
  Balik rumah, tengok mummy dottie yang tengah sarat mengandung. Tak lama dah nak meletup tu..
 
Muncitnya dia..tunggu masa tu..
Medicine time..
 Mengantuk..

2 comments:

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com