Monday, September 10, 2012

"Curi-Curi Suka" Giveaway!


Kali ni nak cuba nasib untuk dapatkan Buku Curi-Curi Suka dari seorang blogger Eqbal Zack. 


Kalau nak join, klik la banner di atas ya.

Syarat-syarat Penyertaan :
1. Follow blog beliau.
2. Cerita-cerita la tentang giveaway ni di dalam blog anda.
3. Tinggalkan URL link blog post anda di ruangan komen beliau.

Masa Penyertaan :
16 September 2012, 11:59pm, Ahad.

Pemenang dipilih secara rawak dan dipilih pada 18 September 2012.

Hadiahnya :
Hadiah 2x
Buku Curi-Curi Suka dari Liyana Zahim + EZ Fridge Magnet (TERHAD!)

Hadiah 10x
EZ Fridge Magnet

Korek-korek dalam Google, buku ni mengisahkan tentang :

Walaupun dibuang ibu dan kakak kandung, Wisya tabah berdepan dengan apa jua rintangan. Dengan titik peluh sendiri dan sokongan kawan-kawan, dia berjaya melanjutkan pelajaran hingga ke peringkat ijazah.

Insiden jatuh tangga di perpustakaan membuatkan dia malu bertahun-tahun. Apatah lagi disaksikan pula senior bernama Daniel dan Ezroy yang langsung tidak pernah dikenalinya. Sejak detik itu, dia asyik terserempak dengan mereka. Daniel suka menyapa. Ezroy pula suka memerli. Rimas dia dibuatnya!

'Malapetaka' makin menjadi-jadi apabila pada cuti semester itu dia bekerja sementara sebagai guru tuisyen di sebuah rumah. Rupa-rupanya rumah itu kediaman keluarga Ezroy! Berdepan dengan lelaki itu memang menyakitkan hati. Ada sahaja yang hendak digaduhkan. Berbeza betul dengan kembar lelaki itu. Ezril berbudi bahasa dan baik pekertinya. 

Dalam diam, dia curi-curi suka pada seseorang. Entah siapalah yang telah mencuri hatinya. Alangkah indahnya perasaan apabila yang dicintainya itu juga mencintai. Tetapi mengapa setiap orang yang dia sayangi itu seakan-akan menjauh? Bagai ditakdirkan tiada sesiapa yang berhak dikasihinya.


14 comments:

  1. wahhh gudluck selamat bersegmen,,

    ReplyDelete
  2. @bella : jom la join skali skali..he3..

    ReplyDelete
  3. salam kenal...dr blog abg EZ =)

    ReplyDelete
  4. Bestnya blogger ada novel sendiri ;D
    gd luck on this contest~

    ReplyDelete
  5. @everything's : aah, penulis novel tu pon seorg blogger..hebat kan..maceh..

    ReplyDelete
  6. Rajin beno bersegment yer.. All the best.. Aku datang singgah jer

    ReplyDelete
  7. @lizzie : tgh xde koje..bole la bersegmen2 nie..hu3..pasni xde msa da kowt..hu3..

    ReplyDelete
  8. Salam... :)
    Jaja dari segmen yang sama..Jaja dah follow awak,mai la follow Jaja balik.. ^_^
    jemput join GIVEAWAY Jaja..

    http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

    jom join TEAM kami jugak..

    http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/perasmian-group-blogger-team-blogger.html

    ReplyDelete
  9. nak join juga, tengah buat entri ni. hehe :D

    ReplyDelete
  10. @jaja : salam, i'allah..
    @sya : join jgn x join!

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    http://maszull.blogspot.com/2012/09/curi-curi-suka-giveaway.html

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com