Thursday, September 27, 2012

Dinner di Hotel Penview

Sempena dengan perayaan Hari Raya Aidilfitri (walaupun dah lepas Syawalnya..), PALAPES Udara UNIMAS telah mengadakan Ramah Tamah Aidilfitri 2012.

Tempat : Hotel Penview
Tarikh : 23 September 2012, Ahad
Pukul : 8.30pm-11.30pm

Suasana dalam bas, kami bertolak dengan 3 bas semuanya.
Sampai sana menunggu untuk solat maghrib dulu. Semasa aku tahun 1 pun, majlis ni dibuat di hotel yang sama. Cuma dulu banquetnya dia atas. Kali ni di bawah sekali. 


Cenderahati!
Makanan
p/s : bagi aku macam kurang berbaloi je...

Ada persembahan dari junior-junior baru. Ada joget raya, dan lakonan.



Ada pertandingan karaoke! Tiap-tiap majlis mesti ni benda wajib. Kelakar..

Jo dengan Qie..
Manisah
Ape tah nama, sorry..tak kenal junior lagi sebab belum orentasi..
Antara calon-calon king & queen for the night..
TAHNIAH! Menang karaoke.
King & Queen, dua-dua senior. Tahniah!!
Kadet senior
Kadet intermediate
Kadet junior
Leftenan Muda (YO)
Semua 121 anggota kadet
Gambaq bawah ni semua sebab dok tunggu majlis abes. Punya la aku mengantok, tuhan saja yang tau. Memang la senyum aku macam terpaksa. 

Aku dengan ex-housemate..Kak Tasha
Batch 7!
Ex-roomate..
Aku dengan King Of The Night. Cewah!
p/s : 20% sila dermakan dekat aku sebab, aku bagi pinjam barang.
Adoi, memekak pulak budak-budak ni..
Majlis ni merupakan majlis terakhir yang dihadiri. Selepas ni, i'allah, aku dah habis. Tak sabarnya nak habis benda-benda macam ni. Badan rasa macam dah tak mampu nak buat semua training-training ni lagi. Dah la sibuk dengan nak habiskan study lagi, final year project lagi =__="

HAISHHH.................

8 comments:

  1. Wahh meriahnya ;D
    Nmpk sgt grand buat di hotel lagi ^^
    Kau takde turut berkaraoke sekali ke? ;D

    ReplyDelete
  2. er..ada la jugak berkaraoke..keh3..malu3..=__="

    ReplyDelete
  3. mau tak ngantuk.shoping kasut ja 2 jam.~

    ReplyDelete
  4. anonymous : shutttttt....diam larr..kntoi..cess, i taw ni sapa!!

    ReplyDelete
  5. sy tikus anony..

    ReplyDelete
  6. Tahun 2012, kadet intermediate batch brp ye?

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com