Tuesday, October 09, 2012

Proposal OH Proposal

 
Lama pula rasa tak meng-update blog ni sebab tersangatlah sibuk. Tapi, alhamdulillah aku sentiasa jenguk-jenguk kalau ada kawan-kawan baru atau komen. 
 
Hari Isnin dah selamat hantaq lamaran kepada Dr. Lim. Lamaran (Proposal) Final Year Project. Dengan susah payah keringat buat kertas proposal walaupun cuma 16 helai. Macam nak pecah otak. Macam-macam cabaran demi untuk print, printer jam dekat Sakura, JS Stationary dekat Pavilion tutup betul-betul depan batang hidung untuk lunch sedangkan baru 1 suku, tulis situ 1.30-2.30pm. Aumm..
 
Berjalanlah dibawah suhu panas ke CAIS pulak. Ada pulak cabarannya, benda yang diprint tak mau keluaq. Jenuh kena beratuq 2 kali sebab tunggu turn. Barisnya panjang..
 
Perut lapaq tak terkata. Singgah mengisi perut di Pohon Mas. Stress = makan banyak! Sambaq sepotong kek red velvet yang sangat besaq dan berkrim. Cukup untuk melegakan sakit-sakit badan akibat training + denyutan sakit kepala mula hilang.
 
Red Velvet = RM6.00
Aimi sentiasa meng'follow' aku yang makan macam ....
 Sambil tunggu mee kari yang lambat sikit sampai + air bandung cincau special. Pehh, licin kot aku hentam!
 
Akhirnya..
 
Huk-Huk, demi untuk menggembirakan aku yang stress ni, apa kata hampa pakat-pakat klik ni
---> http://sy.my/4caa
Senyum sikit aku ni ha..
 
Terima kasih semua..
Doakan aku untuk.
Presentation BM = Rabu
Presentation Proposal FYP = Khamis

5 comments:

  1. sedapnye red velvet...terliur

    ReplyDelete
  2. good luck with your proposal presentation..nampak sedap je mee kari kat atas..terliur tengok..huhu

    ReplyDelete
  3. @bella : ho3, lagi murah n lgi beso dr secret recipe..he3..
    @nick : maceh..well, bab mkn mesti yg terbaek punyer..

    ReplyDelete
  4. selagi xsiap proposal tu memang pening dibuatnya kan! hehe

    ReplyDelete
  5. @zaza nizam : alhmdulillah proposal dah siap, nak present tu belum..esok..hu3..

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com