Monday, October 22, 2012

"SUN"day Panas!

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia

Sangat penat aku hari ni. Ada exam Coastal Zone Management. Maaf Dr. Shamsul, memang aku agak tak boleh jawab. Merapu ja, dah la 1 soalan 20 markah. Dah la aku tersengguk-sengguk time nak jawab. Terok gila. Malunya, dah la duduk depan sekali. Maaf sekali lagi Dr. Shamsul..

Ni semua gara-gara kepenatan sebab ada training. Aku paling pantang betul kalau benda-benda macam ni mengganggu pembelajaran. Tapi, nak buat lagumana kan. Sabaq sajalah..

Kelmarin, peringkat senior ada kelas Baca Perintah untuk pembelajaran Serang Khemah Musuh.

Sebelum buat kerja, makan sarapan dulu..

 Model in the making..

Skuad dari UiTM

Anip, comei sangat la buat muka macam tu..

Skuad perabot..
Skuad lumut siapkan model

Da siap sudah
Tapi kali ni buat tak secomel macam taun lepas. Mungkin sebab guna bahan-bahan kitar semula yang lepas kot. Takpa, yang penting nak baca perintah tu nanti. Nanti dalam hutan sebenar pun bukannya ada masa nak buat lawa-lawa. 


Sila naikkan ponco tu eh, dok bergambaq ja tau..
Pembaca perintah, selaku ketua platun..Kak Tasha!


Emm, semua muka burn gila. Sedangkan tak kawad pun. Entahlah kenapa? Banyak jugak benda yang baru belajaq. 

Selesai sesi pertanyaan untuk pembelajaran baru. Kemaskan balik semua!

Steady la Kak Yatie, tapi kan..cuba tengok yang belakang tuh....? Gaponya dok buat tuh?
Meh kita besaqkan..
Astaga, Chang dengan Bery buat apa tu?!!
 Lagi! Klik SINI


Kenangan bersama-sama skuad yang tersayang!
Dalam otak dok pikiaq exam-exam-exam. Memang ramai yang ber'mid-term' minggu ni. Sabaq no kawan-kawan. Kita sama-sama sibuk, dengan Projek Akhir Tahun lagi kan. 
Semoga skuadku akan berjaya dalam mid-term ni dengan 'Flying Colours'. Cewah!

..SAYANG SKUAD (BATCH 7)..

7 comments:

  1. lawa gambar awek2 2 mai sorang hahahah

    ReplyDelete
  2. @pak joe: amboi, minah askar pun mau try ka..

    ReplyDelete
  3. wah, smngtnye.. tak hujan ke? nmpk mcm dah gelap dalam gambar tu..

    ReplyDelete
  4. @cik syida: mlm tu ujan lebat gilak!

    ReplyDelete
  5. hehehe askar pun x pa la blh aja pakjoe hhahaha gurau je

    ReplyDelete
  6. asssalamualaikum ...moga berjaya yer..;)

    ReplyDelete
  7. @pak joe: ha3..boley je..askar pon pmpuan jugak..he3..
    @mama: maceh..he3..

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com