Monday, November 19, 2012

Chicken Egg 1!

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia

Boring hujung minggu tak tau nak buat apa. Belek-belek fb, kecoh pasai esok pagi McD bagi free burger time breakfast. Tiba-tiba macam teringin pulak, memandangkan kedainya jauh di nun di bandar. Emm, Kak Hajar kata kalau nak, beli la barang. Boleh buat sendiri. Betoi jugak eh?

Dengan perut yang berkeroncong, dalam pukui 5 lebih, berjalanlah kaki aku, Kak Sikin dengan Mai pi Desa Ilmu. Isi perut di My Chicken Restaurant dulu. Terserempak pulak dengan senior UiTM. Maap no tak teguq sebab beliau tak pakai spek mata. Mana aku kenai. Hencem.. ;)
Boleh pulak beliau makan depan aku ye..segan aku nak makan tau..

Pi UNACO, cari barang-barang runcit. Alang-alang beli bekalan aiq panas wajib sekarang ni. VICO! Sekarang ni, tiap-tiap kali aku bershopping, beg kitar semula wajib bawak tau! Walaupun dekat sini tak macam Penang yang selalu cas 2 kupang kalau nak beg plastik, tabiat tu memang terbawak-bawak sampai ke sini. Amalan baik kan? 

Tema supper: Western (konon..)
Menu: Chicken Egg Cheese Burger
Tempat: Rumah A106, Kolej Kenanga








Kesimpulannya, kalori+++, kolesterol+++, lemak+++,.. Sekali sekala saja.
Erkk, lepas makan jangan troih tidoq pulak. Jalan-jalan sikit dulu. Pastu baru ZZZZ...

13 comments:

  1. wah mmg sedap ni...dan lebih puas bila buat sendiri kan?

    ReplyDelete
  2. hatimi: betoi3, ley lex extra2..spa pon xmrah..he3..

    ReplyDelete
  3. wah 3 orang je ke yg makan semua tu...mmg betul2 extra tu...huhu

    ReplyDelete
  4. @hatimi: uiihh, xde la..wat utk 1 umah lorr..dlm 10 owg..huk3..

    ReplyDelete
  5. wah sedapnya. hehe. apa kata kak buat berger free lak. hehe. ramai kwngkawan darttang mai. hehe

    ReplyDelete
  6. @razik: free..boley3..boley blah..amoih3..sbuln skali boley le..klu slalu...kopak la..

    ReplyDelete
  7. Asalamualaikum...sori le pakjoe lambat terjah maklum la tgh final exam kt kolej hahah....nie dh abis dh blh le terjah cm dlu blk hhahahaha

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum....sedap nyer...;)

    ReplyDelete
  9. singgah dan follow smbil baca entry yg penuh ngan makanan nih

    ReplyDelete
  10. @pak joe: windunyer pak joe..
    @mama: hehe3..n sgt muak!
    @pinkummi: slm prkenalan!

    ReplyDelete
  11. haha. selalu memang kopak kak. hehe. sy syo buat beger time nak berkelah ramai2 ngan famili or member. syok. hehe

    ReplyDelete
  12. @razik: taw xpew..he3..skali skala ja ley mkn cmnie..elok utk ksihatan..

    ReplyDelete

  13. jom kita join segmen pakjoe senang je bkn susah pun ....kita blh tambah kenalan baru seperti aaron aziz,farid kamil hahaha http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan-blogger.html

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com