Monday, November 26, 2012

Segmen Jom Tukar Dan Kenal Rakan Blogger

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia

fuh-fuh-fuh!
Berhabuk dah blog ni. Minta maaf no, aku sangat sibuk lanie. Tak sempat nak buat entry bawu. Tapi, rajin pulak nak join segmen dari pak joe ni. Rakan bestie blog nie. Cewah..
 
 
 
Silalah tekan banner atas ni kalau nak join ye. Boleh kita berkenalan sesama blogger na.. :)

p/s: sangat sibuk dengan assignment + PTA + aktiviti lain. Ada benda best sempat aku join, Jumpa dengan PENULIS BUKU AYAT-AYAT CINTA!! Tunggu ye entry baru akan menyusul. I'allah..

6 comments:

  1. haha ingatkan tersalah masuk ke blog pakjoe tadi bila tgk banner tu...

    ReplyDelete
  2. @hatimi: kih3..saje merajinkn dri nk masuk segmen pak joe..

    ReplyDelete
  3. wahhhh tgk cm best ja segmen nie nk join la hahahahah...tq sbb join segmen pakjoe hahhaha

    ReplyDelete
  4. salam ziarah kat sini dari segment yang sama..dah follow blog ni jugak..nanti kalau free visit lah my blog k

    ReplyDelete
  5. @raudzah: tq ya..slam perkenalan..

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com