Saturday, December 01, 2012

Giveaways For Followers

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia

Tak nak cakap banyak. Tapi dalam kesibukan ni pun tetap nak join contest sebab tengok hadiahnya DVD Top Secret Photoshop sehhhhh!! Sapa tak mau (mungkin bagi aku yang nak berjinak dengan photoshop..) suka benda-benda macam ni.


Antara sponsor-sponsor yang berkenaan yang sudi nak menghadiahkan pemenang ialah:

Sila-silalah follow mereka ya. Dapat kenalan baru.

Antara hadiahnya!
1. dari APIT - DVD TOP Secret Photoshop 1 Set x1 pemenang 
- Review Blog x2 pemenang
2. dari AZHAFIZAH - Keychain Exclusive Azhafizah.com x5 pemenang
3. dari SHIDA'R - Calendar Exclusive Duniashida.com x5 pemenang
4. dari EMAS PUTIH - Topup RM5 x6 pemenang (celcom dan maxis)
Syarat-syaratnya:
1. Buat satu entry dan letakkan banner giveaway ini (backlink kan ok)
2. Letakkan link sponsors dalam bloglist dan di alu-alukan follow juga :)
3. Publish entry dan submit dikomen entry ini.

Done!

20 comments:

  1. wah nak dapat hadiah DVD tu ek...selamat berjaya...

    PS: dah lain plak wajah blog ni...hihi

    ReplyDelete
  2. deno folow sini dari blog apit! jemput la ke blog deno nanti ya.... :)

    ReplyDelete
  3. @hatimi: tgh nk ubah blog ni..hu3..bz lak..
    @deno: tq, slamt brkenalan!

    ReplyDelete
  4. Thanks join :) Syarat lengkap..tQ :)

    ReplyDelete
  5. wahhhh hadiah apit 2 pakjoe nk hehehe ...nnt mmg bg kt pakjoe cd 2 hahahah...pa2 pun pakjoe doa kn dya mmg k hahah

    ReplyDelete
  6. @pak joe: ha3..buleh3..tnggu timm balik kulim yer...ho3..klu brnaseb baek i'allah..

    ReplyDelete
  7. @CWL: join lew jugk..sila2..mne taw rezeki nk menang..

    ReplyDelete
  8. skemanya blog ni. cam blog dak sekolah. ngeh3.~

    ReplyDelete
  9. anon: knp cm kenai eh..tumbuk mau..huk3..

    ReplyDelete
  10. meh la. ingt pky uniform biru org tkot ka? haha.~

    ReplyDelete
  11. jom join nie!!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete
  12. @chocolate: i'allah, klu x bz ley la join..he3..

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari GA yang sama
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/giveaway-for-followers.html
    Niena dah follow blog ni .. Meh follow blog Niena semula ..
    Jom singgah blog Niena pula .. =)

    Jom join segmen pencarian bloglist Niena .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-bloglist-december-by.html

    ReplyDelete
  14. saya datang dari GA yg sama . Done follow awak . Follow saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/giveaway-for-followers.html

    ReplyDelete
  15. @niena: i'allah sya join klu x bz yer..
    @cik fie: ye sye sudi..he3..

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com