Saturday, December 15, 2012

Happy Birthday Mioi!

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia

Aktiviti: Sambutan surprise birthday
Lokasi: My Chicken Restaurant

Rajin pulak aku join depa ni sambut birthday. 

Happy Matured Day Mioi! Kek aiskrim!
Ni dia birthday boy..
Kalau Amin ni ada memang gamat la tempat tu..
Makan semua!
Elele, control hensem la tuh..
Apakah yang dilakukan Kahar?

Kepada Amirul:
Happy Birthday! 
Selamat menempuh hari-hari tua, dah 21 tahun sudah. Kiranya hang ni adik aku la. Alamak!
Kalau macam tu tak bolehlah nak buli aku. Kena hormat sebagai 'kakak' (tua bulan je pun..)
Harap lepas ni Mirul menjadi seorang yang lebih matang (takyah la nak K-Pop sangat no..)
Good luck in final exam!

6 comments:

  1. epi tua day , ckp kat mirul yer :) hihi

    ReplyDelete
  2. hepy birthday kepada beliau...ckp kat dia tak macho la laki layan KPOP...hahaha

    ReplyDelete
  3. happy bday. sama umu dia ngan adik sis :)

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com