Monday, December 24, 2012

Limited Edition GiveAway by Dysha Sahhir


http://1.bp.blogspot.com/--MohaAotRAQ/UNSLxqyJjYI/AAAAAAAADwY/qx48gSRFydg/s1600/nannaerGAdysha.png
Mai la join ramai-ramai. Kalau ada yang nak join, klik banner kat atas saja na.
Walaupun sekarang ni minggu study week, tangan sentiasa gatal nak bukak belog ni. Aduhai..
Gewdiksss..

Kopi & Pasta dari blog beliau:
Bahan-bahan:
  • Copy Banner dan backlink ke entry GA ini
  • Buat entry "Limited Edition GiveAway by Dysha Sahhir" atau
  • kalau korang tak nak buat entry korang klik share kat bahagian bawah entry ne..
  • FOLLOW blog DYSHA
  • kalau suka tekan la LIKE :) 
  • kalau korang buat entry letak link entry korang kat ruang komen entry GA ini,
  •  kalau korang share entry ini korang letak komen korang share guna apa.. 
  • cth: saya join FB share, atau saya join G+ share dan tinggalkan link blog korang!!! huhu:)
  • Due date 22.12.2012- 31.12.2012

p/s: Doakan aku boleh menjawab final exam dengan superb!!

9 comments:

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com