Wednesday, December 12, 2012

Plaza Merdeka

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia

Dekat sini (Kuching) terlalu banyak aku tengok mall or shopping complex yang dibina dan baru dibuka. The Summer sebelah UNIMAS ni pun tak siap-siap lagi. Dengaq cerita bulan 12 tahun 2013 baru siap. 

Sebelum shopping, kita makan dulu di Tomyam Goong. Memang sangat mengancam! 3 kali dah aku terjah sini makan tomyam dia yang sedap. Tomyam dia lain dari tomyam lain sebab kuah dia takdak hampas-hampas yang menyemak or menyebabkan kita tersedak-sedak & tomyam dia putih!


PLAZA MERDEKA

(Sumber gambar: google)

Lokasi dia depan padang roundabout ke Waterfront je.


Excited tengok hiasan krismas!

Gembira dapat barang yang dah diushar dari minggu-minggu lepas.

Penat kaki berjalan, kita terjah pulak Each A Cup dengan Mr. Pretzel

Ala-ala Cool Blog jugak. Jangan risau! HALAL!
Bau kuat gila! Perisa Parmesan! HALAL!
Strawberry Oreo 1!
Anak dara tak senonoh makan pretzel sebesaq alam..
Disebabkan kasut bertutup aku semua dah nak kopak + bercakap. Terpaksalah beli baru. Nak tengok? Malulah, warna striking sungguh. HIJAU!

Sila-silalah ke PLAZA MERDEKA untuk warganegara yang rasa dekat tu. Sapa-sapa yang mai Kuching pun bolehlah singgah. Tapi, semua kedai dalam tu agak Branded lah~ Kalau setakat baju aku suka cari dekat Boulevard atau bundle saja sudah. =)

4 comments:

  1. tak pernah try lagi makan tomyam camtu..selalu makan tomyam yg kaler merah dan pedas tu..nak cuba rasa jugak r..huhu

    ReplyDelete
  2. untong la ley jalan2. pasni rajin2 la p lab kira plankton. pffffffffffffffffffffffftttttttt!

    ReplyDelete
  3. @nick: sedap n pedas wlaupun kaler putih..
    @anon: hei, jeleslah tuh...KEDEKUT!
    @hatimi: ala, x shopping apa pon, "sepasang" kasut je..he3..

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com