Friday, December 14, 2012

Titian Gemilang Orkestra RTM-UNIMAS

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia

Aktiviti: Titian Gemilang Orkestra RTM-UNIMAS
Tarikh: 12 Dec. 2012 (Rabu)
Tempat: DeTAR PUTRA
Tema: Black Tie
Jemputan: 


Sumber: Borneo Post online
Kita layan gambaq-gambaqnya na. Tak dak mood nak tulih panjang-panjang. Maaf no, gambaq semua dah ada watermark. Sebab aku mula perasan ada macam ada yang menggunakan gambaq  dari blog aku buat harta sendiri (maaf sesiapa yang berkenaan terasa.masih dalam siasatan..). 

Suasana dalam DeTAR, lain sebab pentas warna hitam yang ditambah..
Rehearsel pengacara..
Siaran langsung flash mob di ruang legar DeTAR.
VVIP disambut dengan tarian flash mob.Gangnam Style pun ada. Kareografinya oleh seorang penari lelaki famous (aku LUPA nama dia..)
Kumpulan Koir UNIMAS
Sesi pemotongan kek sebagai simbolik kek lapis terpanjang, tercatat dalam Malaysia Guiness Book Of Records!
Segmen pertama, biduan negara menyanyi..
Duet dengan Pemenang Bintang Klasik Nasional


Bentuk badan, suara macam P.Ramlee!


Segmen yang ditunggu-tunggu. Asmidar yang sangat cantik! Dah kurus dia!
Tomok sangat kurus dan botak!
Dayang sangat best! Suara dia dasat!
Azharina, terkezut tengok rambutnya
Alyah cantik dengan gaun ikan duyung tu!
Dasat konduktornya, Dato' kot! Main piano diiringi Dayang nyanyi..
 
Persembahan kebudayaan dari UNIMAS
Alatan muzik yang dimainkan pemain profesional
Cinta Yang Di Akhir Garisan.......
Semua tukaq baju dah..
Kalau tak zoom macam ni la gambaqnya..
Punya lama depa dok mengacara, baru aku ambik gambaq depa..Muaz Mohamad dari RTM & Pn. Dayang Nurhajijah dari UNIMAS..
Habis ada nyanyian lagu Negaraku
Masa untuk kami pulak bergambaq!
Nak merasa Red Carpet..
Pintu masuk Arena Gemilang
Tuan Izwan pun join..
Eish, bebudak nie..
Kek lapis yang dipacking untuk dijual..
Jom "MERASA"..konon..
Sesiapa kehilangan anak, silalah ambil di sini ya..
GADIS-GADIS CINDERELLA? he-he-he
Balik sangat penat. Terus tidoq. Esok ada presentation Environmental Law, alhamdulillah tak dak masalah presentation tadi! =)

Makin naik tahun 3 yang busy ni, makin banyak benda gila yang aku buat. Kaki ringan sungguh jalan merata-rata. Takmau diam! Agaknya stress kot, benda macam ni boleh hilang stress. Lagipun rugi jugak tak join event macam ni. Habis graduation, fikir kerja ja. Takdak dah buat-buat rajin dengan benda-benda macam ni. Dekat sini ada akak housemate yang sekepala. Makin menjadi la. Jumaat ni. 14 Dec ada Konsert Lagenda pulak. Tunggulah aku update nanti ya!

5 comments:

  1. wah...syok betul...yg gambar masa negaraku tu....tgk dato mokhzani mcam dah naik syeikh pulak...

    PS: masa tgh study ni lah senang nak buat aktiviti dgn kawan2...yg penting pandai bagi masa...

    ReplyDelete
  2. @hatimi: beliau mmg smngat gilo woo..kta tgk pon da mcm nk ikot jer..he3..
    p/s: betul3..

    ReplyDelete
  3. Seronok tengok event ni..yalah azmidar tu dah kurus and cantik sekarang...

    ReplyDelete
  4. aik npa pic pakjoe x ada kn pakjoe ada nyanyi heheh

    ReplyDelete
  5. @raudzah: taw xpe..
    @pak joe: ada2..ni mesti yg nyanyi time komersial break nie..

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com