Tuesday, January 01, 2013

Pertempuran Bermula



Acece, pertempuran la sangat. Pertempuran untuk menghadapi tahun baru dan juga final exam untuk semua pelajar degree. Budak-budak sekolah sila masuk sekolah balik ya, cikgu-cikgu hampa dah rindu tu. Biaq kami pulak nak cuti. He=He=He.

Jadual peperiksaan final exam:
  • 3 Januari 2013: ARW (Academic Reading & Writing)
  • 4 Januari 2013: Remote Sensing & GIS (Geographical Integrated System)
  • 5 Januari 2013: Bahasa Melayu
  • 8 Januari 2013: Coastal Zone Management
  • 9 Januari 2013: Environmental Law
Agak gumbira semester ni sebab first time habis awal. Selalu hujung-hujung orang dah tidur + menjerit syok sebab exam dah habes + tengok movie, aku still kena belek-belek nota + stress sorang-sorang sebab tengok depa seronok sakan. Kali ni aku pulak nak stresskan depa. PIECE!

Tapi, macam la aku dapat balik kampung awai. Maaf mak, lambat sikit balik sebab ada training. LAST ANNUAL CAMP! Akhirnya, sudah sampai ke titik noktah terakhir dalam palapes udara untuk masuk hutan. 

p/s: Roh dah sampai bawak ketiak mak, Jasad ja yang tinggai dekat Sarawak nie..

21 comments:

  1. hahahahahahhahaahahah. ~

    ReplyDelete
  2. @anon: gud luck jugak yer..da masuk taun bawu..ble nak tnjukkan diri anda yg sebenr....

    ReplyDelete
  3. ooh ada 5 je paper...boleh tu...apa2 pun selamat tahun baru dan gud luck utk exam...

    ReplyDelete
  4. kat kenanga lagi ke kampus baru... xpe2 final exam penting tu.. belajau leklok ea.. <<< ex-unimas 2010:)

    ReplyDelete
  5. @dyshasahhir: hi3..kenanga x pindh2 g pon ke kmpus bawu..dok situ je..hi3..maceh3!!

    ReplyDelete
  6. hahaha.. saya seorang yang pemalu. ;)

    ReplyDelete
  7. ssalamualaikum timm..selamat menghadapi exam yer...:)

    ReplyDelete
  8. @anon: ceccecce..laju je jwab exam tadi...
    @mama maszull: maceh mama..
    @dysshahir: maceh tag!
    @mimie: ha3!! kcau daun plk yg blakng tuh,,huk3..

    ReplyDelete
  9. ni sapa yg jwb lg lju ni? kuar2 da tercegat dpn pintu sorg2. haha.~

    ReplyDelete
  10. anon: ala, bawu ju kuaq time tuh..

    ReplyDelete
  11. ni nak berperang ngan orang ke atau ngan kertas exam..hahah..result nanti bagi gempak ye.

    ReplyDelete
  12. dah abes exam lah nie kan??? cmne?? boleh jawab x??

    ReplyDelete
  13. @nick: ngeh3..well..lebey kurang la..he3..i'allah..tawakal je la..
    @didiey: selesai suda..jwb mmg boley..betul atau x je,,huk3..

    ReplyDelete
  14. alalalala.. ingat dah balik kmpg daa, tak pe, nanti dah blk kmpg blh manja-manja dgn mak, kan ?

    ReplyDelete
  15. adam hawa pny pasai subuh2 da bgun.~

    ReplyDelete
  16. good luck akak . hehe . :D
    biasa lah tu perasaan rindu . mun pun sama . baru je sem 2 . hehe

    ReplyDelete
  17. @ciksyida: hu3..belom..wa stress!nak balik..
    @anon: well..he3..
    @cikmun: hek3..maceh..ho3..akak da nak naek sem 2 taun 3 suda..

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com