Saturday, April 27, 2013

Episod 05 SSID


Hai semua pembaca blog cek. Hampa semua layan SSID tak? Atau nama panjang dia Sebenarnya Saya Isteri Dia.

Omey angat Izzue Islam dengan Tiz Zakiah. Tak sangka gandingan depa ni betoi-betoi sesuai dan mantop! Cuti semester hari tu, aku dah khatam dah novel tebal ni *sangat tebal. Tup, tup dalam fb kecoh novel ni nak jadi drama pulak. Aihh, banyaknya cerita novel jadi drama dengan filem??


Aku selalu kalau nak download movie ka, drama ka, apa-apa yang berkaitan TV ni la, aku akan ke Website  PEREKA CERITA . Nilah website yang senang nak download macam-macam. 

Hari ni excited nak download episod ke-5. Tiba-tiba!


WAAAA!! Kecewa cek kena tunggu minggu depan =.  .="

Apa pandangan kawan-kawan blogger pasai cerita novel yang diangkat menjadi drama atau filem? Baguih ka dak untuk industri kita??

10 comments:

  1. sekali politik potong line daa..

    ReplyDelete
  2. suka tgk cite ni sbb novel die pn mmg best. hehehe :)

    ReplyDelete
  3. Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Promosi dan GA sempena pembukaan blog shop ini sedang diadakan sehingga 30 mei. Jangan lupa follow ye.. :)

    Terima kasih
    ~Hijab valley ~
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. best ke cite ni. nk try tengok lah. minat izzue islam. hee

    ReplyDelete
  5. @wani: taw xpe, wlaupun novel dia tebl gilak!
    @nur hidayah: bez3!! tgk la..

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Sgt bezz..he3..xsbr nk tggu mnggu ni..

      Delete
  7. sebenarnya sekali sekala ambek novel buat drama atau filem takpe...ok lg....tapi kalau dah byk sgt rasa menyampah pun ada jugak....

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com