Monday, April 22, 2013

Kayaking


Jom kita beriadah!

Aktiviti: Berkayak
Lokasi: Tasik UNIMAS
Geng: Akuatik & rakan-rakan 

Excited, kita tulis nama + serah kad matrik dulu ya..

Tujuan aku yang utama nak tengok sample botol PTA yang aku letak. Nak pastikan mana yang hilang, mana yang selamat. Khamis ni nak pi sampling yang terakhir.

Aku naik kayak yang double bersama Kak Maz. Tenang ja bila duduk tengah tasik ni. Sambil-sambil tengok pemandangan matahari mula terbenam..

Gumbira!
Hilangkan stress di kepala!
Sunset
Sangat tak puas main, tapi sempat la pusing satu tasik. Dah terror control kayak dah. Hahaha! Lama sangat dah aku tak main kayak. Last, masa Sukan Borneo, aku jadi sukarelawan untuk sukan kayak. 

Malam, terpaksa tunggu bas pukul 7.30pm. Sementara menunggu, pi keringkan tekak di Kolej Allamanda dulu *ex-kolej

Tiba-tiba:


Manja, siap tiduq lagi atas riba. Pastu, siap menggeliat lagi. OMEY ANGAT~~

Kepada student-student Unimas,
Jangan lepaskan peluang berkayak secara free, bukan senang tau.

Tempat kayak bukak dari;
Isnin-Jumaat
5pm-6.20pm
Kad Matrik jangan lupa!

Di samping beriadah, peluh pun keluar, badan jadi sihat!

5 comments:

  1. wah bestnye berkayak :)
    dah lama cik kumbang xberkayak
    last berkayak pun masa darjah 6 dulu wohoho :p

    ReplyDelete
  2. dah pernah naik kayak sekali..mula2 tu susah jugak nak control..asyik ke tepi je..huhu

    ReplyDelete
  3. @cik kumbang: amboi, lamanya..
    @nick nashram: he3. klu selalu praktif terror la..he3..tmah pon bwak senget jer..

    ReplyDelete
  4. oooh free ek? best la camtu....yg tetiba camne boleh ada kucing plak tu?

    ReplyDelete
  5. @hatimi: free la sgt..he3..kucing tu dekat kolej tmpat kami pi rehat2 semntara tnggu bas..

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com