Friday, April 19, 2013

KFC Spicy Korean Crunch


Disebabkan seorang budak kering budget hensem tolong installkan game Sim 3 dekat aku, habuannya, aku kena belanja dia Snack Plate KFC. Demi game Sim! Aku sanggup berkorban. Cehh, aku sekarang memang tengah ber'mood' nak belanja orang sebab elaun Palapes baru je masuk. Alhamdulillah.

Lapaq punya pasai, tak perasan banner besaq KFC tampai dekat pintu ada Menu baru. SPICY KOREAN CRUNCH. Amboi, koreanya ka? Dahsyat sangat aihh angin korea sampai kena tempias KFC. 



Aku tak tau la dia Korea dekat mana? Sos kot?? 

Sos : Rasa biasa-biasa je, tak dak la dia celup ayam tu dengan sos macam dalam poster =..=' ciput ja dia bubuh atas ayam. Mula-mula makan tak pedas, dah sampai ayam yang kedua ketoi, pedas pulak aih..

Coleslaw: Emm, sampai sekarang aku tak tau apa benda dia bubuh dalam tu. Pastinya ada mayonis+jagung+sayur apa tak tau..

Wedges: Macam cheezy wedges, cuma tak dak cheezynyer ja..

Komen: Biasa-biasa ja..*awat ayam kecik comei ja...

7 comments:

  1. ergh. sedap ke? ke sama je rasa mcm yang biasa-biasa tu? hhehe

    ReplyDelete
  2. ramai cakap pedassss menu yang baru....

    ReplyDelete
  3. @syida: emm, biasa2 je..
    @mila: ermm, pedas jugk.pedas dia cm pelik sikit..lmbt nk rsa..ki3..

    ReplyDelete
  4. ada yg cakap manis...entah la sy tak pernah try...

    ReplyDelete
  5. hatimi: mula2 manisss, pastu last2 rsa pedass..hu3..try la timi..

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum ...mcm sedap jer tu...:)

    ReplyDelete
  7. @mas zull: ape lagi mama, bwak le family g kfc..he3..

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com