Tuesday, April 16, 2013

Kubah Ria Seafood


Hai semua! Hachoo! Lamanya tak update, maaf la no. Habeh training, exam mid-sem pulak. Kali ni aku nak kongsi tempat makanan yang sedap di Kuching. Kalau hampa mai bercuti ke Sarawak, buleh la mai makan seafood kat KUBAH RIA.

Aku dah banyak kali dah mai sini, tapi first time aku makan seafood kat sini.

Ni gambaq ambik dari google no..
Disebabkan elaun yang baru masuk + nak sambut training berterusan kami yang terahir, maka, makan mewahlah kami malam itu.


Menu:
1. Tomyam
2. Kangkung goreng belacan
3. Siakap 3 rasa
4. Siakap stim
5. Udang butter
6. Sotong goreng tepung
7. Ketam lada hitam
Jumlah : RM450

Kelakar, semuanya licin sebab first time makan mewah lagu ni, rugi tak perabih.


Mai la berjalan-jalan ke Sarawak!
Tak rugi...

5 comments:

  1. @hatimi: ngeh3..buncit pwot cm ulaq sawa..
    @bunda: ngeh3, sekali sekala mkn besau,,pe slhnya..he3..

    ReplyDelete
  2. tu dia,, kte tengok buat terliur.. :)

    ReplyDelete
  3. @syida: hobi mmg skew wat owg terliuq..ke3..

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com