Saturday, June 22, 2013

Chicken Hartz, Kuching


Dengan berbekalkan RM 19.90 dalam masa 2 jam, anda boleh makan apa saja makanan di situ (jangan telan kerusi meja sudah). Hehehe.

First round:
 Second round:
 Third round:
 Fourth round:

Punya lama aku tak buat entry baru, troih aku bagi gambaq makanan kat hampa. Sila enjoy tengok gambaq ni sambil terliuq.

Restoran Chicken Hartz ni banyak kat area Kuching ni. Aku tak sure ada ke dak restoran ni dekat Kedah. Kalau kat KL ada kot..

Nak makan tempat buffet ni kena bawak orang yang kuat makan. Kalau dak rugi bayaq mahai-mahai. Memang tak rugi makan sini. Sesuai untuk orang yang suka mencekik macam aku.



Konon nak makan untuk seminggu, lepas window shopping beberapa jam. Lapaq balik..

Inilah kerjanya, keluaq semata-mata nak makan. 
Hampa ada destinasi makanan buffet yang best??

8 comments:

  1. Wah serius best...tapi betullah kalau nak makan buffet, make sure boleh makan lebih dari satu pinggan..kalau tak menyesal seminggu..he,.he..bayar mahalmahal makan sikit..tak berbaloi kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup3..tau xpe..nk kna bwak geng pon yg kna mkn kuat..

      Delete
  2. takleh amek benda2 berkabohidrat kalau makan buffet camni...nanti cepat muak...

    ReplyDelete
  3. @hatimi: betul..kna amek skit2 jer..tpi tmah balun jer..he3..
    @lokman: sush sgt nk gemuk..hu3..
    @mimi : biasa la akak..he3..

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com