Friday, August 02, 2013

Sale di Watsons!


 Sempena dengan Syawal yang bakal tiba ni, apa kata pompuan-pompuan luaq sana yang nak beli barang bershopping di Watsons. Jom! Ada promosi:  

Watsons Malaysia
=Semenanjung dari 18 Julai-2 September=
=Borneo dari 25 Julai-9 September=

Lebih beruntung kepada pengguna yang ada kad ahli. Boleh kumpul point banyak-banyak sambil bershopping. Nanti boleh la collect mata untuk tebus barang yang menarik!

Meh aku nak berkongsi pamplet barang-barangnya. Pasni boleh tengok sambil buat calculation nak shopping apa. Kan bagus kita senaraikan barang yang nak dibeli sebelum shopping supaya tidak membazir! *tapi, selalunya ada je yang terextra beli kan??

Klik [sini] Boleh lah anda semua download pdf dia tengok antara barangan yang ada SALE!

 Selain itu, ada Faizal Tahir boleh pi beraya ke rumah anda! Nak tau macamana?

Silalah ke laman web Watsons untuk keterangan yang lebih lanjut!

4 comments:

  1. assalamualaikum..timm bill :)

    aah..skrg memang masa org shopping raya kan...sesuai sgt klu dpt diskaun masa shopping. :)

    ReplyDelete
  2. wah minat kat faizal tahir ke timah?

    ReplyDelete
  3. @hatimi: uihh..mmg peminat tegar pun..he3..

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com