Thursday, September 12, 2013

Azam semester baru!


Selamat pagi semua! Mentang-mentang tadi pukol 8pm dah lena, waktu macam ni mata tak boleh tutup sudah. Walaupun hujan membasahi bumi Kota Samarahan ni hah. Bess tido, masalahnya bila merajinkan diri basuh kain, tak pasal-pasal dah segar bugar mata daku.

Hmm, untuk semester ni, aku menjalani hidup baru sebab tinggal di luar. Di rumah sewa flat. Pagi-pagi tak tunggu di Depo Bas dah, tunggu depan gate flat je. Alhamdulillah ada bas Unimas datang ambil. Dah rasa macam back-to-school pulak.


Minggu pertama semua busy dengan minggu add-drop kursus. Dah naik pening + nak muntah tengok laman web e-pelajar setiap saat. Demi untuk add kursus yang orang drop. AGGHHH!!

Azam untuk semester ni:
1. Nak pakai baju kurung sahaja untuk ke kelas.*sila perempuankan diri anda sebelum diperempuankan..
2. Nak jumpa lecturer selalu.*macam susah je!
3. Nak rajin study.*eleyh..
4. Nak achieve 3 pointer! *geram semester lepas sebab spoil 1 paper
5. Solat 5 waktu cukup!*jangan nak oversleep lagi

Ok dah kot 5 list down ni hah. Semoga dapatlah merealisasikan azam ni kan. Umur nak mencecah tahap boleh kahwin dah, perlu la berubah untuk jadi a better person.

Hoho! Minum petang tadi, sedap..

12 comments:

  1. assalamualaikum timm bil..:)

    5 azam yg awesome...:)

    yg last tu aip..wajib kasi cukup..x cukup nanti kena rotan...:D

    ReplyDelete
  2. @noor: tq..
    @ayie: ha3! tau xpe..yg 2 spatotnya list 1st..hik3..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..Semoga berjaya Cik Timm..I know you can do it....

    ReplyDelete
  4. @mimi: maceh kak mimi..
    @ridzwan n @raudzah:i'allah yakin boleh!

    ReplyDelete
  5. semester baru??? good luck!! belajar rajin2 ya dik :)

    p/s: boleh baca tentang SLE pada tab menu blog sis... kat bawah header tu.. ada "what is SLE?" dan "deno & SLE".. baca dan kenal dgn SLE :)

    ReplyDelete
  6. azam baru yang perfect...hihi...
    cik akak dah follow sini....

    orang sarawak ke?

    ReplyDelete
  7. @deno: maceh deno!
    @nao mei: maceh..sye ni blogger dr kedah..hehe..tinggl je kt srwak..

    ReplyDelete
  8. semoga sukses semesti ni nanti timm...pastu boleh kawen...eh? :P

    ReplyDelete
  9. @hatimi: ha2! xdo mknonya..calon lom ada g..hehe..spa nk ley isi borng..hik3..

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com