Friday, September 06, 2013

Sindiket Cabutan Bertuah Datang Lagi!


Cuba tengok nombor yang call aku tadi.


Tengok nombor yang atas sekali tu, dah la operator dia cakap Indonesia yang aku pun macam blur-blur nak faham *bukan kaki peminat cerita indonesia 

Konon yang nombor telefon aku ni terpilih dalam cabutan bertuah! Cewah, ingat aku percaya ke?? Dengan penuh sopan aku cakap ada kerja nak buat, tak dapat nak cakap lama-lama. Terus aku letak.

Peliknya, ada lagi ke orang call benda-benda tipu macam ni? Dah la dari Indonesia. Sindiket lanie. Huh! Aku tak akan tertipu!

Hampa semua penah kena?
Hati-hati kengkawan!

6 comments:

  1. kita lagi teruk. nombor bangla dok pakat call2 kita. diorang takde life agaknya. huh

    ReplyDelete
  2. Pnh dpt jugak tp x jwb kalo tgk no plik smcm nih

    ReplyDelete
  3. Pernah cik timm.last time almost everyweek dapat. Dia orang kata kalau kita callback the line will somehow crossover and our bill will end up very high..tak sure betul ka tak..tapi memang scam tu..so be careful ya

    ReplyDelete
  4. @mimi : hehe, gatal nk jwab sbb pelik dgn nom ni..
    @raudzah : baek! akn brhati2 dgn xjwab lgi pnggiln cmni..hu3..

    ReplyDelete
  5. kalau sy tgk nombor panjang camtu mmg tak angkat lah....

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com