Friday, November 01, 2013

Me? Korean Style


Hari ni aku memang free sebab tak ada kelas pun. Tapi ada interview untuk assignment Personality Development.

Menarik tau orang yang aku interview ni, nak tau lebih lanjut mengenai beliau? Silalah ke fb beliau > Nadia Hazmi

Sure bercucuran air mata korang baca kisah dia..
Habis interview mulalah merewang-rewang ke Summer Mall. Perut minta diisi + ada barang nak kena beli.

Lunch di SCR..
 Kenyang perut mulalah kaki tergedik-gedik pusing 1 mall. Barang yang dikehendaki dah jumpa di HARI-HARI. Pastu, kaki pun tiba-tiba tersangkut dekat kedai ADJEANS. Ada jualan clearence pulak..BUY 1 FREE 1! Alahai, 'terbelilah' baju ala-ala Korea ni hah.

Sebenarnya ni baju lelaki+male+masculine. Aku tak tau maskulin baju ni dekat mana, yang pastinya aku memang dah terpikat dengan baju pelik ni. Hahaha!! Aku pakai comei je macam baju pompuan. Well, typicallylah kan baju macam ni.  Promoter tu pun cakap ramai customer pompuan yang beli. Entah betul ke idak. Aku tak peduli! Nak jugak!
Belilah dengan harga RM39.90 = BUY 1 FREE 1

Bila aku belek baju ni, terbayang lelaki yang pakai. Kalau lelaki tu comel ala-ala korea, kecik+comel+putih+chinese look comel lah kot. Kalau yang memang melayu sejati tu agak pelik kot..

Pendapat anda???

2 comments:

  1. kita pun suka..yang sebelah kiri tu..kalau pakai mesti cun takdanya maskulin..he..he

    ReplyDelete
  2. @raudzah: yeay!! ada yg sepndapat!

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com