Thursday, November 14, 2013

Nak Mencuba Sushi King?


Keboringan yang teramat selepas cuti mid-semester lepas hilang terus lepas dapat keluaq ke Kuching. Aduhai, aku rasa lama gila terperuk dalam flat desa ilmu ni. Sabau je lar..
Teng q adikku yang debab + montel sebab sudi belanja akak yang keding ni.

Awal pagi kita breakfest dulu di 1 Stop Station Kafe makan nasi lemak dulu! Biasa-biasa je rasanya..


Pertama kali menonton wayang di CityONE Megamall Kuching. As long yang aku tau, mall ni baru je dibuka. Kedai pun ciput je yang baru buka + construction kedai.

Dah ada decoration untuk Chrismas
Ok la wayangnya, GSC (Golden Screen Cinema). Syiok sebab akhirnya dapat jugak aku tengok cerita THOR : The Dark World!*terlaksana impian dari ritu menggagau nak tengok cerita ni..

Tengok cerita lain, bergambar dengan poster Cloudy with a chance of Meatballs 2 pun boley..
Dua benda aku tak suka dengan mall ni,
1. Toiletnya tak ada air! *kebanyakan mall di sini memang macam omputih..guna tisu je..alahai..
2. Surau? Aku rasa macam tak ada jer..puas pusing tak jumpa??

 Then, bawa la diri ke The Spring mall. Dapat lah solat Zohor kat sana + makan-makan. 

Sushi, Review
Cuba teka?? Apakah ini??
Lunch di Sushi King! Sebab nak belanja adik montel ni guna voucher member card. Disebabkan lapaq, hentam rice combo + sushi + sushi +sushi + ..... jugak.*perut macam buaya

Nak try makan di Sushi King? Tapi segan sebab tak tau nak makan apa? 
Cer tengok link ni:

Selamat Mencuba!

No comments:

Post a Comment

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com