Saturday, November 16, 2013

Secret Recipe Anniversary Offer!


Bersempena dengan anniversary Secret Recipe yang ke-16, ada offer untuk every whole cake potongan RM16! Tapi untuk hari ni je tau. Cepat-cepat la ke Secret Recipe yang berdekatan kalau nak!

 

Kalau tak berkesempatan, tapi nak jugak rasa offer depa, bermula dari 16 November - 30 November ada set makanan yang cuma berharga RM16!


 
Selamat berhujung minggu guys!!

2 comments:

  1. saya punye hometown secret recipe baru je siap..nati nak p usha tengok offer ni..hehe

    ReplyDelete
  2. Kita suka secret recipe..best....

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com