Thursday, December 19, 2013

Bowling Happy Time Again!


Disebabkan minggu ni adalah last kelas, kanak-kanak akuatik pun berbincang untuk sama-sama spend time together. Memandangkan ada yang dah habis dah untuk semester ni. Aktivitinya ada lah Bowling & Snooker. Tak perlu risau sebab UNIMAS ada pusat bowling sendiri. Tak payah susah-susah nak pi Kuching bagai..

Dengan berbekalkan RM10, dapat main 3 game! 1 game RM3 jer sebab student rate kan. Sehingget pulak untuk sewa kasut..


Sukanya kanak-kanak ni..
Macam gambaq majalah kelas..
Kami sentiasa bersama!

Jangan sangka orang yang bertudung labuh tak boleh main snooker dengan terror!
Kebetulan jugak hari yang sama merupakan kelas yang terakhir dalam semester ni. Alhamdulillah, bersyukur ke-Hadrat Ilahi aku berjaya habiskan semester kedua terakhir aku. Amin. Semester depan semester terakhir untuk aku hidup di Sarawak.

Chayok timm!

7 comments:

  1. tmah oh tmah..berjimba ko ek...done follow back..:)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah
    sekjap j kan
    all the best dik

    pppsstt: tenkiu sbb doakan ciksu. smga doa kalian membantu melancarkan urusan ciksu.aamiin

    ReplyDelete
  3. dah lama tak main bowling..hhuhuhu

    ReplyDelete
  4. rindunya unimas... nak tahu boling kat situ la 1st time akak main.. asik masuk longkang je..

    ReplyDelete
  5. Jgn la jeles @cik merah.. i'allah @qasehnyarania utk kngkwan blogger.. @mimi sbb murh ni hah..hehe.. @dyshasahhir hehe..timm pun ke longkang jugk..hehe..

    ReplyDelete
  6. dah lama xmain snooker ngn bowling..lupa dah cmna cara nak main..hihi..

    ReplyDelete
  7. silalah maen @noor..klu lma2 xmen nnti lupa..hehe..

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com