Saturday, December 07, 2013

Ciri-ciri Lelaki Kaki Perempuan


Cer check this out, macam manarik la entry yang orang cari:




Ciri-ciri lelaki kaki perempuan?

Dalam kelas Personality Development yang aku masuk, lecturer pernah story 1 cerita sesi kaunseling beliau.Nak dijadikan cerita pasangan ni berjumpa dengan kaunselor untuk sesi kaunseling. Diorang nak failkan penceraian. Puncanya sebab suami tu ada perempuan lain di belakang. 

Sang suami ni, orangnya memang dihormati di pejabat. Kerja semua tip top + pekerja contoh yang sangat rajin. Sang isteri pulak merupakan saudara baru + sangatlah cantik. Diorang telah pun dikurniakan seorang cahaya mata. 

Isteri mana yang tak sedih kalau suaminya ada perempuan lain di belakang. Budak sekolah yang couple 10 hari pun tau cemburu & marah-marah kalau tau pakwenya ada awek lain! Isterinya mula sedar perbuatan suaminya selepas lama berkahwin. Suami dia siap dah berkahwin lain! Geramnya! Dah la semua perempuan simpanan dia orang bukan melayu. Semua orang luar..

Lepas tu, mula pulak sesi kaunseling dengan suaminya. Suami ni pernah cakap yang dia rasa tak puas. Dia cakap keinginan dia membuak dekat perempuan lain. Kalau nak tau, suami ni punya skandal semuanya orang yang berskirt pendek & bukan melayu. Isteri dia yang kedua ni orang Filipina! Selepas isteri dia tau yang dia dah berkahwin lain, terus dia ceraikan skandal dia tu!

Akhirnya, sesi kaunseling berakhir. Diorang ambil kata sepakat untuk bercerai jugak..

1 hari, 1 ujian dijalankan dan sang suami telah didiagnoskan menghidap penyakit! Penyakit

Dissociative Identity Disorder (Multiple Personality Disorder). Segala perlakuan beliau yang kaki perempuan tu dilakukan tanpa sedar sebenarnya. Jadi, si isteri ni pun tak jadi bercerai. Dia pun sekarang tengah mencari jalan dan berjumpa kaunselor lagi untuk belajar cara untuk hidup dengan orang yang mempunyai pengakit macam ni..


Sadis kan cerita ni, kadang-kadang kita cuma berfikit penyakit datang dengan cara yang kita nampak saja. Sedangkan penyakit pun boleh datang tanpa kita sedar. Dalam kes ni, si suami ni sakit dari segi mentalnya.

Kesimpulannya, lelaki kaki perempuan ke tak? Kalau nak dijadikan contoh dalam cerita Playboy Itu Suami Aku, aku rasa dia jadi macam tu sebab pegangan agama yang kurang kot.

Senang cerita, lelaki kan memang suka tengok perempuan. Dah memang lumrah kan. Cuma control la sikit pandangan anda tu. Perempuan tu pun sama, tak perlu la nak menunjuk & menonjolkan pulak. (*nota untuk aku jugak..MUAHAHA!). 

Berbalik kepada tajuk asal, ciri-ciri lelaki kaki perempuan? Cer cek ni:

Thanks for reading this long story guys!

6 comments:

  1. huhu..buah hati org ckp naluri lelaki mmg camtu..saje nak lbih dari 1..hihi.

    ReplyDelete
  2. ha3..sabau je la da mmg diorg cmtu..huhu..

    ReplyDelete
  3. besanye lelaki playboy ne dia pandai mengayat taw..sekali dia bg ayat, cair perempuan..hehe

    ReplyDelete
  4. aigo..adakah cikgu @nick juga begitu..haaa..kantaoi!! haha!!

    ReplyDelete
  5. lelaki dah baca info ni akan cari cara lain pulak hahahaa :P

    Salam Kenal.. done follow here :D

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com