Saturday, December 07, 2013

Kenduri Sambut Menantu


24 November 2013, Ahad

Kali ni entry kenduri sambut menantu pihak lelaki pulak. Dalam pukul 11:00am kami sekeluarga bertolak ke Pulau Pinang. Lokasi kenduri di Masjid Tuan Guru, Tanjung Tokong. Dengan badan still letih lagi, sejuk dingin kereta ni cepat je membuai mimpi. Zzz..


Sampai sana, kami rehat dulu dekat rumah depan masjid tu. Jiran-jiran kot. Peh, perut time tu toksah nak habaq la. Lapaq gila!


Dapat makan ja, memang melantak sungguh. Tak tengok kiri kanan dah. Asalkan dapat makan. Masalahnya, anak-anak saudara aku pun sama jugak. Kesian, pakat-pakat lapaq. Lauknya sedap, duduk bawah khemah pengantin. Extra special sikit. MUAHAHA!



Cheese cake yang sedap!

Time nak balik tu, baru aku rasa yang kakak aku dah jadi isteri orang sebab malam ni dia tidur rumah mertua. HUHUHU~ menangis sekejap aku. Cover-cover sebab tempat orang. Hilang imej rock gua. Cewah! Balik rumah, mengantuk yang amat. Biasalah perut kenyang..

Cerita ni sambungan dari:

5 comments:

  1. selamat pengantin baru buat kakak timbill

    sama cntik sama padan. semoga jodoh mereka berkekalan.aamiin :-)

    ReplyDelete
  2. heee pengantin baru nih :) semoga jodoh mereka berkekalan :) Aamiin

    klo ga keberatan, dihari yg bahagia ini, tolong followback blog saya yaa :) hihii

    ReplyDelete
  3. congrats untuk pengantin..jgn sedih² ye.nanti kakak balik rumah boleh spend time sama² kan

    ReplyDelete
  4. @diakuin: amin..sye da follow..
    @azhafizah: huhu..2 la..xsabar nk blik cuti sem ni nk jumpa akak..

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com