Friday, December 06, 2013

My Sister's Akad Nikah


Punya lama baru nak pos entry basi. MUAHAHA! Maaflah, kemalasan yang melanda sebab terlalu banyak assignment kena hantar. Biasalah, nak dekat study week ni. Semua lecturer berperang nak buat presentation & hantar assignment!

22 November 2013 (Jumaat)
Akad nikah akak di Masjid Sungai Ular. Bayangkan ada 3 pasangan yang berakad nikah di masjid tu. Waktu akak aku, cuma ada dua saja. Bayangkan betapa ramainya pasangan yang bernikah minggu cuti sekolah macam ni.

My brother becoming wali..
Pengantin nervousnyer..
Akhirnya..
Ada kenduri kecik-kecik buat dekat rumah. Ada bihun sup dengan kuih-kuih. Hari ni pun baru siapkan goodies beg untuk VVIP. Untuk hantaran pulak, lelaki punya 6 berbalas 15 dari pihak perempuan. Pehh, mana taknya, orang pakat-pakat bagi.

Hantaran pihak perempuan:
 
Hantaran pihak lelaki:

Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar.

Nak tengok persiapan kami sekeluarga macamana?
Cer semak entry ni:

No comments:

Post a Comment

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com