Wednesday, January 22, 2014

Aku Pengomen Gedik!


Acece, tajuk macam nak kena bagi penampar sebijik..

Cek dapat masuk entry belog Wan Hazel. Seronok macam budak-budak dapat lali'pop'. Terima kasih bebanyak Wan. Aku start ikut belog Wan sejak dari 2 tahun lepas time berpraktikal di USM, Pulau Pinang. Time ni aku rajin gila menggodek+skodeng belog orang. 

Dah lama kenal, tau-tau Wan ni blogger yang duduk Sarawak. Adik dia pun menuntut di UNIMAS, sama dengan tempat aku belajar sekarang. Selalu pulak Wan ni mai UNIMAS. Tapi hampeh, aku tak pernah nampak*budget aku busy macam pak menteri..

Belog Wan Hazel ni la buat aku kenal dengan doodle, photoshop, grafik designer, photo manipulation, bla, bla. Kalau nak tau tulisan header aku yang 'TMAH OH TMAH' tu hasil tutorial Wan la punya sifunya..

Nak tau lagi lanjut?
Singgahlah ke belog Wan Hazel!




7 comments:

  1. singgah & follow sini...salam kenal tuan rumah..

    ReplyDelete
  2. kerana blog terus dapat kenal orang...tu la untung ada blog..hehe :)

    ReplyDelete
  3. Blog Wan memang best.. banyak benda dapat belajar dari blog tu :)

    ReplyDelete
  4. @kamsiah: sye da follow blik yer..
    @nick + @aniq: betul3..wlaupun xpenh bersua muka, tpi knl dlm blog ni laen..xmcm knl dlm fb..

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com