Sunday, January 19, 2014

Giveaway Birthday Azhafizah


First segmen untuk tahun 2014 oleh BELOG akak Azhafizah!

http://www.azhafizah.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

Syarat-syaratnya:
1. Buat entry bertajuk "Giveaway Birthday Azhafizah".
2. Letakkan Banner giveaway di atas dan backlink ke entry tuan blog.
 3. Follow tuan blog [da lama da follow blog akak ni..]
4. Like fan page [pun da lama liked!]
5. Follow Instagram Azhafizah [maap akak, ig timm da prob meh..]
6. Publish dan tinggalkan details seperti berikut di ruangan kotak komen entry tuan blog

Nama : untuk di tulis di calendar
URL Blog : untuk di tulis di calendar
URL entry giveaway :
email :
Kalau tak nak tulis nama,nak buat ayat pun boleh

Hadiah dan pemenang yang akan dipilih:

TOP REFERRAL 1
Full Design Blog

TOP REFERRAL 2
Header Blog

TOP REFERRAL 3
Watermark

ENTRY KREATIF
Vector Potrait x 3 pemenang[Soft Copy only]

Setiap penyertaan blogger akan menerima softcopy calendar 2014 desktop wallpaper [resolution :1152x864] yang unik ni.Selain sebagai wallpaper desktop boleh tengok calendar sekali. Penyertaan bermula pada 7:00 am 13 January 2014 dan akan berakhir pada 11:59 pm 7 February 2014. Senarai peserta akan diupdate 8 Februari ni..
 
Omey! NAK3!
Jom beramai-ramai join jom!

10 comments:

  1. Assalamualaikum..Terima kasih sudi join.All the best! Wallpaper dah send via email :)

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya.. all the best :)

    ReplyDelete
  3. salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..done follow you..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  4. oshin menyinggah kejap....

    good luck !!!

    http://gurlgemini.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. @aniq:maceh..
    @free just 4 u & ummiaisya: aok, timm blogwalking balik..

    ReplyDelete
  6. Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salm prkenalan Budu Bilis..alahai..kreatif sngguh nma aih..

      Delete
  7. Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
    Good luck dan selamat bersegmen

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com