Thursday, January 23, 2014

Hebahan Keputusan Sementara Peperiksaan Akhir


Tak tidur aku semalam sebab menunggu tarikh 23 Jannuari 2014. Kenapa? Sebab bermula dari 23 Januari - 30 Januari adalah keputusan hebahan sementara peperiksaan akhir semester ni.

Takut punya pasal, check guna handphone jer. Semata-mata sebab kecik sikit, tak da la sampai aku nak pengsan nanti..
.
.
.
.
.
.
.
.
Check punya check..
.
.
.
.
.
.
.
.
Dup dap.. Dup dap..
.
.
.
.
.
.
.

Alhamdulillah! 

Tak rugi aku stay UNIMAS lagi walaupun sepatutnya aku dah graduate sekarang ni..*saya mengaku saya extend! 
Tak rugi membayar kelas repeat & baiki..*melayang RM180
Tak rugi aku berpenat lelah study..*study smart NOT study hard!
Tak rugi naik bas UNIMAS yang macam tin sardin..
Tak rugi aku berkongsi ilmu & jadi tutor English orang..
Tak rugi berhujan panas berjalan kaki ke kelas..*jarak antara kelas jauh macam kutub utara & kutub selatan

Alhamdulillah! Aku dapat lebih dari apa yang aku expect!

Alhamdulillah! 
Allah dah makbulkan doa hambaNya yang;

kadang-kadang lalai dengan kesibukan dunia
kadang-kadang terikut dengan telunjuk hawa nafsu..

 

InsyaAllah, semester depan adalah semester terakhir untuk aku hidup di Sarawak. 3 subjek lagi untuk  dihabiskan. Semoga aku dapat menjalani kehidupan semester depan dengan lancar..

Amin..

9 comments:

  1. tahniah..dapat bape tu?
    pointer mesti 3.9 kan2 :)

    ReplyDelete
  2. amboi cikgu @nick..tnggi sgt aih..bwah la sket..hehe..

    ReplyDelete
  3. woahhhhh.. kak timahhh.. kasi tips sikitttt... saya jatuh kottt... jatuh 0.04.. stress sy.. bila nak naik pon xtauuu.. :(((

    ReplyDelete
  4. @munie: aigo..tips eh..emm..study smart kot..n jgn last mnute study n always ulngkaji..pompuan ni lembb sket,,haha!
    @zamani: tq!!

    ReplyDelete
  5. Tahniah timm_bill all the best..

    ReplyDelete
  6. All the best cik tim...not to worries pasti ada hikmahkan...salam hujung minggu ya!!!

    ReplyDelete
  7. tahniah cik fatimah.
    study smart not study hard ye.
    heee.. (:

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com