Monday, February 03, 2014

Azam Semester Terakhir


Sedar tak sedar, minggu depan aku kena balik Sarawak dah. Alahai, rasa tak puas lagi cuti. Sabaq no, lepas ni aku cuti terus. Tak payah nak pening-pening kepala nak mai Sarawak dah..

Semester depan dah semester terakhir untuk aku. Yahoo!


InsyaAllah aku akan cuba yang terbaik macam semester lepas. Kali ni kena kerja lagi kuat! Chayok!

4 comments:

  1. assalamualaikum cik timm..
    saya peliklah cik timm. sebab saya ada masukkan blog cik timm dlm bloglist saya tapi dia tulis kat situ last updated 10 months ago.. erk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'slm..owh, yeke..emm..ntah le..timm pun xtau cmno jdi gitu..huhu..

      Delete
  2. All the best cik tim...selamat bercuti juga :)

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com