Sunday, February 23, 2014

Baby Cleaning Time


Sebulan tinggal baby di Pet Shop. Kesannya, Gumuk sangatlah busuk. Aduhai. Di kesempatan weekend ni, jom cuci sangkaq + shower time!

Gumuk, hamster, mandi, cleaning

Ada dua sangkar sebab satu lagi akak housemate punya. Gumuk ni nama ja betina, tapi excrete bersepah-sepah. Teruk nak ganyang tray bagi bersih. Betina oh betina. Tak malu ke kat mamat korea sebelah sangkaq dia tu. Sopan je.. T_T

Apa-apa pun, Gumuk la pengubat rindu kucing dekat rumah*walaupun berbeza species. Haiwan kan terapi dikala kita stress. Bagi aku la, sebab aku memang suka binatang yang berbulu*kalau orang berbulu? Erkk, out of topic..

Pastinya, after aku dah habis study dekat sini, jika ditakdirkan Gumuk still hidup, aku nak bawak balik jugak guna Mas Kargo. You should get back with me!! Tak kira, nak bawak balik jugak..

Have a nice weekend guys!

No comments:

Post a Comment

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com