Monday, April 14, 2014

Cuti Semester Berakhir..


Cuti seminggu mid-semester dah habis. Minggu ni kena on mood study balik. 

Nak tau apa aktiviti cuti aku minggu lepas?


Latihan Berterusan untuk PALAPES UDARA Unimas. Mesti confius bila tengok baju aku macam polis punya kan? Ni baju celoreng untuk TUDM sebenarnya..

Muka tak payah nak mention, memang hitam macam orang N---O. Aku ni dah la susah nak putih balik, mau berbulan baru hilang. Nasiblah, elaun punya pasal, sebab tu aku sanggup join. Masalahnya elaun semester lepas pun tak nampak rupa lagi. Acaner tu..

Dalam wallet ada RM3 ja, apa ja boleh buat dengan 3 hengget tu..

STRESS!!

5 comments:

  1. alah, biasalah kalo masuk palapes.
    kena matahari.
    nanti dapat elaun bole beli balik alat make up :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. make-up?? mmg idok ler cikgu nick oih..cek xpkai brg2 make-up nie..

      Delete
  2. nnti lama lama mesti rindu pulak zmn zmn kena brjemur.
    hehe

    ReplyDelete
  3. Bestnye...akak suke join bdn beruniform nih tp xleh nak join sbb xlayak..hahaha

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com