Sunday, April 20, 2014

Melayang 150

Punya lama aku tak keluaq shopping. Hari Jumaat lepas Sarawak cuti untuk Good Friday. Dapatlah keluaq ke Summer Mall untuk tebus Baucer Buku di Smart Book Shop..
Konon tak tau nak beli apa, konon nak habiskan RM50 ja, tengok-tengok RM150 jugak dah guna. Lebih RM100 lagi nak bawa balik semenanjung. Nak shopping dengan abang cik. Nak beli buku resipi!



Stationary aku beli dalam RM20. Buku pulak aku beli buku berkenaan SEO, konon nak serius berblogginglah ni. Novel pulak 3 buah, semua cerita heroinnya tomboy aka kasar. Boring asyik tengok cerita heroin lembik, asyik kena buli. Macam tak thrill kalau nak baca.
Pastu ada 1 buku motivasi yang berjaya membuat tangan aku nak ambik..



Kepada kawan-kawan yang ada Baucer, apa yang hampa beli?

Happy Weekend Guys

posted from Bloggeroid

9 comments:

  1. Alamak..terdelete komen dr blogger @nick nashram..ampun!

    ReplyDelete
  2. Wah borong sakan voucher buku ya..tak pa lah at least tak membeli magazine hiburan aje macam ramai yang buat..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha! Timm mmg xmint ngn mgazine hiburn..klu komik ke, lyan jugk tuh..

      Delete
  3. blogwalking di sini..done follow..jom follow di http://cikhafizahnurani.blogspot.com/

    :-)

    ReplyDelete
  4. anak2 auntie memborong guna voucher tu kat pesta buku pwtc minggu lepas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syok la ada pesta buku kat sana..sni jrang² ada psta buku besaq²..

      Delete
  5. Kalo akak rm150 tuh xcukup..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..time beli tu pun terover budget gak sbenrnya..huhu..

      Delete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com