Monday, May 12, 2014

Cek Rindu Mak..


Semua di facebook dengan blog pakat-pakat ucap selamat hari ibu, update status pasal mak..

Aku cuma tukar profile picture lama gambar dengan mak sahaja. Tiba-tiba semalam boleh aku mimpi pasal mak, bangun sahaja dari tidur sudah berjurai-jurai air mata.
Bersabar wahai hati, tinggal lagi 2 bulan lebih untuk berjumpa dengan mak. Mak tunggu maksu balik tau. Alhamdulillah aku balik kampung nanti pun, mak sponsorkan tiket flight. Terima kasih mak!

13 comments:

  1. saya sempat tepon mak je semalam.
    nak bagi hadiah x boleh.
    tggu cuti sekolah nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wuwu..timm call xdpt..tu yg meraung ni..huhu..

      Delete
  2. kasihnya pada ibu , salam singgah dari blog PCL. www.nazlee.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. PCL ada anugerahkan sesuatu untuk blog kamu... silakan ye ;
      http://www.nazlee.com/2014/05/libster-award-dari-akif-imtiyaz.html

      Delete
    2. timm da join..hehe..tq tag blogger PCL!

      Delete
  3. La sedihnya...its ok cik timm..lagi dua bulan ya...sabar k..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aok cik Rauzdah! tgh kuatkn ati ni..

      Delete
  4. assalamualaikum timm...rindu mak yer... sabar nanti boleh jumpa..:)

    ReplyDelete
  5. keje mana ni?
    x wish pon selamat ahri ibu..bkn lupakan mak..cuma, rasa ada something disebalik perayaan "days" ni...valentine, father, mother...maaf kalo terasalah...hari2 kita ingatkan ibu kan ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu, study cikgu ma..wuwu..xtrasa eh..hri2 rndu mak tmbah bila dah lma sgt berjauhan..

      Delete
  6. yeay .nak blk kg ye..
    sabaq k.kejap je tu. sibukkan diri.tup tup dh sampai hri yg ditunggu. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..naseb baik assignment banyak..kdg2 terlupa la sekejap..pastu stress buat assignment, ingat balik..hehe..

      Delete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com