Monday, May 26, 2014

Kanak-kanak Comel Pelat Nyanyi Let It Go


Subuh-subuh ni tergelak sensorang aku tengok kanak-kanak comel yang pelat menyanyi lagu Let It Go, Frozen. Seriously aku masih demam Frozen..hehehe..

Paling tak tahan part menguap tu, comel + innocent je bebudaknya..

27 comments:

  1. So cute...

    Hadiah 2X lactacyd untuk cik tim...

    ReplyDelete
  2. haha...comel betul.. macam saya masa kecik! bangganyeeee... eh.

    ReplyDelete
  3. Cuba kita plak nari2 mcm frozen tu..cmel lagi tak?ngeh2..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita ni kalu buat cmtu, buruk jadinya..huhu..

      Delete
  4. ramai benor orang demam frozen ni..hehe

    ReplyDelete
  5. Anak2 kakak pun masih demam frozen lagi timm......yang kecik tu asyik let it go let it go saja kejanya hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..yg tua ni pun dok let it go..let it go..hehe..

      Delete
  6. as salam. comelnya budak dlm video tu. btw, abe kie dtg jadi follower ke 272. TQ.

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum timm...heheeee comel jer...:)

    ReplyDelete
  8. salam. singgah rabu kat sini dear heeee

    ReplyDelete
  9. Alaaaa why why akak xdpt tgk....frustnyeee

    ReplyDelete
  10. ada tengok video ni..kelakar time dia menguap pun nyanyi terus

    ReplyDelete
  11. my anak buah pun suka nyanyi ... budak mudah suka ... nice .

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com