Saturday, May 24, 2014

Melawat Pameran CIPTA 2014


unimas
Alang-alang otw ke kelas Inland & Coastal Fisheries yang bermula lambat pada hari Khamis lepas, aku sempat berkunjung ke CIPTA 2014 di fakulti FSGK.

Bermacam-macam alat yang dicipta, paling aku speechless, alat untuk cover mayat di kemalangan. Aku macam..krikkrikkrik..kreatif betul orang-orang seni ni. Sampai aku pun tak terfikir. Patutlah lecturer depa strict dan dengan bangganya boleh mem'failed'kan final year project depa kalau tak bertepati dengan syarat.

cipta 2014, fsgk, unimas
Memang Daebak. Waktu aku melawat di sana, ada ramai orang-orang besar datang melawat. Stesyen tv RTM pun ada membuat penggambaran. Mungkin masuk berita kot.

fsgk, unimas, cipta2014
Ucapan dari Menteri Muda Pembangunan Usahawan Bumiputera, YB Datuk Haji Mohd Naroden Haji Majais-Sumber
Disebabkan kusyuk tengok segala mak nenek dalam tu, terlewat masuk kelas. Nasib baik Dr. Kerol belum masuk lagi. Pheww..

Paling aku excited, itulah hari terakhir untuk aku belajar kelas di CTF2*central teaching facilities, punya seronok macam nak terjun tasik..eh! Jangan! Belum exam lagi!

Unimas, Tasik Unimas, ctf1
Owh! Aku akan merindui tempat ni. Makin dekat nak habis study di sini, semua pemandangan jadi moment indah. Sedangkan dulu selalu tersumpah seranah sebab kelas jauh macam dari Kutub Utara ke Kutub Selatan T___T

Dah nasib semester ni hari Khamis kelas dari tengahari sampai malam..

3 comments:

  1. UniMas ea Tim belajar...owh jauhnya..tak balik Kedah ? ..eh oghang kedah ka ampa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tgh berkira hari je nk balik kedah PCL..hehe..op coz oghang kedah..

      Delete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com