Thursday, May 08, 2014

My Resume


Sempena dengan subjek Technology Multimedia, aku kena buat assignment Interactive Resume. Nak tengok tak?

Tara..

Kalau nak tau, resume ni aku buat dengan menggunakan PowToon online software.
PowToon boleh digunakan untuk buat presentation dalam pembelajaran atau dalam sektor pekerjaan. Senang cerita presentation biasa kita tengok dalam Microsoft Office Power Point boleh digantikan dengan menggunakan PowToon. Dia dah siap dengan animation yang cantik, kalau nak kreatif lagi boleh upload sendiri gambaq kita, sound, audio. Segala-galanya mengikut kreativiti kita sendiri. 

Cuma, benda ni online software, kena ada internetlah..

Selamat Mencuba!

10 comments:

  1. Wahh! bestnye timm.. zmn skrg ni mcm2 teknologi .. ni rese nk futher bljr lek ni T_T ..
    nk try gak la wat nti ..awatlah bende alah ni online jek..lau de software kn senang ..hikhik ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu guna software pun rsanya ada, tapi aplikasi lain kot..skng ni mcm2 kn..

      Delete
  2. Menarik ni cik tim..boleh apply ni..

    ReplyDelete
  3. lebih mudah kan ade software ni..tak yah pening kepala nak buat resume macam mana

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..dunia skng semua dekt tgn jer..

      Delete
  4. wah mcm menarik je cik tim
    all the best
    salam sabtu

    ReplyDelete
  5. Mcm best aje..akak wat resume gune.word aje...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe,,ni resume xofficial ni..klu nk kje selain krajaan ley kot wat resume cmni..huhu..

      Delete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com