Thursday, May 22, 2014

Tuan Rumah Pembantu Rumah


Ada cerita baru yang akan menggantikan Yess Boss, iaitu Tuan Rumah Pembantu Rumah! Cerita ini juga adalah adaptasi dari novel. Excited nak tengok sebab Nad Zainal yang comel berlakon!

Cerita ini akan bermula penyiarannya pada 31 Mei 2014.

9 comments:

  1. menarik ni.. tapi mama jarang tengok tv dah.. layan korea manjang..

    ReplyDelete
  2. Salam singgah dan follow di sini ..:D

    ReplyDelete
  3. bayak dah filem adaptasi novel sekrg n...laku pengkaria novel2 .

    ReplyDelete
  4. mesti best..tp pelakon lelaki tu mcm kurang ckit la.

    ReplyDelete
  5. novel ni best, ala2 korea gituew..

    ReplyDelete
  6. Nad kalau berlakon memang seronok kan huhuu :D

    Salam kenal :D - http://timetravelafif.blogspot.com/2014/05/royal-belum-part-2-pulau-banding-di.html

    ReplyDelete
  7. Nad memang comel kan kalau berlakon .. pandai bawa caractor dia :D

    http://timetravelafif.blogspot.com/2014/05/royal-belum-part-2-pulau-banding-di.html

    ReplyDelete
  8. Alaaaaa...lupe ari nih de yess boss akhir

    ReplyDelete

I am not responsible for, and expressly disclaims all liability for, damages of any kind arising out of use, reference to, or reliance on any information contained within the site. While the information contained within the site is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this site is correct, complete, and up-to-date.

Tengs for dropping your idea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © ஐfatimah❀nabilaஐ Designed by azhafizah.com